Перевірка роботи на унікальність та плагіат

Київським національним лінгвістичним університетом за допомогою засобів сервісу перевірки на плагіат Unicheck проводиться перевірка наукових текстів і академічних робіт на виявлення текстових збігів / ідентичності /схожості.

UNICHEK (раніше UNPLAG) ― це сервіс з перевірки робіт на ознаки плагіату, який вчасно надає підтримку своїм користувачам та може адаптувати систему відповідно до потреб навчальних закладів. Створений українськими розробниками у 2014, він може використовуватись онлайн або інтегруватись з навчальними системами ВНЗ. Сервіс перевіряє doc, docx, rtf, txt, odt, html, zip, rar, .xls, pdf формати. Програма має широке коло інструментів та зрозумілий інтерфейс.

Сайти, за допомогою яких можна самостійно та безкоштовно перевірити свою роботу на плагіат:

  • StrikePlagiarism.com– одна із найшвидших програм для перевірки наукових текстів на унікальність. Для перевірки текст копіюють у вікно з програмою і натискають кнопку перевірки, інтернет-сайти, де знайдено текстові збіги відображатимуться у нижньому вікні програми.
  • PlagiarismCheck – антиплагіатна інтернетсистема, розроблена в 2011 році і з того часу обслуговувала понад 77 000 користувачів з 72 країн світу.
  • Edu-Birde – безкоштовна онлайн-платформа для перевірки текстів на плагіат. Для перевірки тексту потрібно його скопіювати та вставити у відповідне вікно, натиснути кнопку “перевірити” та зачекати на звіт. Можна також завантажити повністю весь документ.